...

Cu ce ajuta incalzirea piscinei?

Eficienta​

Costurile pentru incalzirea si intretinerea piscinei scad dramatic.

Estetic si mobil

Modele estetice si moderne. Miscarea cu usurinta datorita technologiei de sine.

Siguranta

Impiedica accidentele, caderea copiilor sau animalelor in piscina.

Curatenie

Protejeaza de ploaie, frunze, praf. Mai putina munca pentru curatarea apei.

Sanatate

Protejeaza curatenia apei fara chimicale si mentine valoare de PH.

Durata de viata

Timpul de utilizare cu 8 luni, datorita apei calde se poate folosi si seara.

Acoperirea piscinei ajută în foarte multe cazuri, nu numai în protejarea apei din piscină ci și la încălzirea apei din piscină. Datorită efectului de seră, menține temperatura apei din piscină chiar si primăvara și toamna. Cu aceste trăsături puteți să prelungiți sezonul de baie chiar cu 7-8 luni. Dacă folosiți numai panouri solare apa se va încălzi ziua, dar și se va răcii noaptea, datorită acoperișului evapoarea apei este redus, deci apa se recește mai încet, menținănd temparatura apei și noaptea. Acoperișul protejează piscina și iarna, deoarece apa nu trebuie golită din piscină, pentru că sub acoperiș apa nu se va îngheța. Costurile pentru încălzirea piscinei pot fi reduse dramatic, cu un acoperiș montat peste piscină.

În afară că menține căldura apei, acoperișul păstrează curățenia apei. Ploaia este o problemă foarte mare în cazul piscinelor, distruge calitatea apei și a piscinei, acoperirea protejează piscina de ploaie, apa rămâne curată și nu se va schimba ph-ul apei. Curățarea apei devine o amintire cu acoperișul montat, nu vor cade frunze, praf, murdărie în apa și chiar împiedică accidentele, căderea copiilor sau animalelor în apă.

Acoperișul este foarte mobil, nu faceți grij că piscina acoperită va distruge plăcerea. Acoperișul este montat pe o șină, deci înainte să intrați înpingeți acoperișul și intrați in apa curată și caldă. După ce ați terminat cu același usurință înpingeți la loc acoperișul. Această mișcare vă costă numai 2 minute. În loc să curățați apa 1 oră, intrați în apă în 2 minute.

Temperatura apei cu acoperiș și fără acoperiș

Vezi oferta noastra completa!

Iti oferim acoperiri profesionale de piscine, terase si jacuzzi!

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.