Ambalare

Exigentele majore includ nu numai o confectionare rapida, dar si o livrare sigura in orice loc din Europa, fara avarierea acoperirilor de piscine. Pentru acest motiv va oferim urmatoarele ambalaje acoperirilor noastre de piscine: CUTIE- acoperire piscina cu asamblare la fata locului, impachetat intr-o cutie de lemn cu dimensiune compacta pentru manipulare si transport usor. Dimensiunile, tipurile de acoperiri piscine si variantele acestora sunt optimizate pentru a satisface toate exigentele consumatorilor.

CUTIE INTELIGENTA – creata pentru impachetarea si transportul acoperirilor de piscine joase din seria Z. In cazul acestui ambalaj segmentele mobile sunt asamblate total si sunt protejate impotriva avariilor. Spre deosebire de ambalarea in cutie, CUTIILE INTELIGENTE fac posibila asamblarea rapida a acoperiri de piscina la fata locului.

CM (Fabricat la comanda)– acoperire piscina asamblat complet in fabrica si trasportat la locul de instalare ca un ansamblu total. Aceste acoperiri de piscine sunt realizate la comanda pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor nostrii.Putem oferi si o instalare a acestor acoperiri de piscine, prin folosirea resurselor proprii.

Seria S-convingatoare si de incredere

Seria include 7 modele de acoperire de piscina.Structurile sunt cele mai bune modele rezultate din experienta noastra vasta in fabricarea acoperirilor de piscine. Profilele portante si celelalte componente din aluminiu sunt proiectate in asa fel, incat produsul finit este perfect in termeni de design si ofera utilizatorului final durata de viata lunga, chiar in conditiile cele mai dificile. Toate produsele din aceasta serie sunt proiectate si construite pentru a satisface cerinta de fiabilitate maxima. Acoperirile de piscine din seria S sunt disponibile cu sinele: Clasic si Comfort

Seria T-acoperiri de terase

Seria T-utilizarea la mixim a spatiului disponibil. Produsele din aceasta categorie sunt potrivite pentru acoperirea teraselor, la care un perete vertical face posibil montarea unei cai de rulare pe care se deplaseaza modulele individuale. Seria T a mai fost proiectata si pentru acoperirea piscinelor de langa zidurile caselor. Aceste modele sunt disponibile cu sinele Clasic.

Seria TL –acoperire piscina fara sina

Seria TL ofera o acoperire piscina fara sina.De asemenea oferim si un model de acoperire pentru jacuzzi-Cube.

Z line- Seria premium

Z line –calitatea de varf in oferta noastra. Sinele pe care culiseaza modulele sunt o problema pentru multi utilizatori, chiar daca ele permit deplasarea usoara a segmentelor acoperirii. Acesti clienti vor aprecia cu siguranta produsele noastre din seria Z-line.La aceste modele segmentele mobile se deplaseaza pe o cale de ghidare complet plata AluDeck®.Calea de ghidare nu contine proeminente pe suprafata sa si formeaza o suprafata omogena pe podea.Acoperirile de piscine din aceasta serie utilizeaza o metoda originala de blocare a modulelor –Be Up®.Aceasta metoda permite pozitionarea segmentelor mobile in orice pozitie de-a lungul cailor de ghidare si a fost proiectat ca sa fie actionat cu piciorul.Forma ghidajelor AluDeck® este specifica si unica.Sunt complet plate si forma lor este adaptata pentru aplicarea usoara a benzilor de iluminat cu LED-uri.Astfel puteti ilumina elegant si subtil spatiul din jurul piscinei si puteti crea o atmosfera specifica pentru relaxarea si inotul de seara.