Despre noi

Acoperiri, Piscine, Spa-Pur și simplu inteligent.

Experienta

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu

Profesionalism

Echipa noastra a montat peste 350 de acoperisuri cu succes

Servicii complete

Consultanta, Proiectare, Transport, Montaj, Garantie

Ramanem fideli scopului declarat de acum 11 ani: sa concentram toate fortele noastre pentru realizarea de acoperiri piscine de calitate.

In cei 11 ani am montat acoperiri de piscine in toata tara :de la Vicovu de Sus pana la Calafat, de la Constanta pana la Arad. In urma noastra au ramas acoperiri de piscine utile, frumoase si clienti multumiti.
Pentru acest scop tratam fiecare comanda intr-un mod individual si incercam sa lucram cu onestitate si cu un profesionalism adecvat. Dorim, ca fiecare utilizator de acoperire piscina realizat de noi, sa afirme chiar si dupa multi ani ca “aceasta a fost o alegere buna.”

Testam consecvent calitatea materialelor si procesul de prelucrare a lor, detinem brevete si drepturi de proprietate industriala pentru multe dintre modelele noastre, continuam sa dezvoltam noi modele de acoperiri piscine. Sunt motivele pentru care acoperirile noastre de piscine sunt apreciate pe pietele unde standardele de prelucrare, fiabilitatea, increderea si valoarea de utilitate a produselor conteaza.

Luci este un model de acoperire piscina din linia Z, cel mai nou si cel mai performant produs de serie. Pentru deplasarea modulelor utilizeaza noua sina AluDeck.

Aveti nevoie de consultatie sau doriti pregatirea unei oferte pentru o acoperire piscina? Sunteti interesati de o colaborare cu noi?

Principale avantaje ale acoperirilor de piscine