Acoperire piscina Luci


Mai multe imagini

Descriere

Este o formă eleganta, joasa si populara a acoperirilor de piscine. Acoperirea de piscina Luci indeplineste perfect rolul sau, designul completeaza elegant imprejurimile piscinei. Structura acestui tip de acoperire de piscina este cunoscuta penru rigiditatea mare. Structura de rezistenta este confectionata din profile speciale din aliaj nobil de aluminiu. Aveti sansa sa alegeti orice culoare RAL. Fiecare acoperire de piscina este prevazuta cu o usa de acces.Usa se pozitioneaza in functie de particularitatiile piscinei pentru asigurarea unui acces comod in piscina. Modulele se deplaseaza usor pe sine, ca urmare si un copil poate controla in siguranta miscarea segmentelor. Luci este o acoperire piscina care utilizeaza sinele AluDeck din linia Z.

Materialul acoperirilor

 
Policarbonat de 4mm compact cu aspect de sticla in culorile: albastru transparentalb transparent Policarbonat de 10mm cu o celula de aer in culorile: verde albastrualb transparentfumuriu

Culori standard

Alb
Alb
Antrachite
Antrachite
Bej
Bej
Bronz
Bronz
Elox
Elox

Tipuri de sine

  • AluDeck®

Dimensiunile acoperirii

Nu avem dimensiuni standard. Fiecare cerere este procesat individual, parametrii acoperirii sunt adaptate la cerintele clientului.

Galerie


No Fields Found.